Jump to:

23490 Posts in 18996 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Problem subscribing to posts?

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 447 Views
  • martimiz
    Avatar
    Forum Moderator
    1086 Posts

    Problem subscribing to posts? Link to this post

    Hi,

    It seems I can no longer subscribe to posts, making it hard to keep up with topics I contributed to.

    Can anyone confirm this?

    Thanks, Martine

  • Sygmoral
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Re: Problem subscribing to posts? Link to this post

    Indeed, something is wrong with that functionality -- at least when you click the "Subscribe" button on the bottom right of the topic view: it causes an internal server error. Normally hidden because it tries to load with ajax, but it becomes clear when you open the link in a new tab/window.

    Using the "Subscribe to this topic" checkbox while replying still works, though. I just used that on this topic, and I also succesfully received emails about my topic in Upgrading Silverstripe that I created just two days ago.

    So it's just that button that stopped working, both [Subscribe] and [Unsubscribe].

  • camfindlay
    Avatar
    Forum Moderator
    148 Posts

    Re: Problem subscribing to posts? Link to this post

    Thanks for reporting, if you have a moment perhaps you could install the forum module on a clean 3.1 install to see if the same problem occurs. Keen to work out if it is the module that needs fixing or if we have a bug in our community site.

    Feel free to drop a report back here

    Meanwhile I'll see if anyone is about internally that could take a look.

  • martimiz
    Avatar
    Forum Moderator
    1086 Posts

    Re: Problem subscribing to posts? Link to this post

    Hi Cam,

    What would be the preferred way to report a problem with these online forums (as opposed to the module)? Used to be the feedback form at the bottom of the site, but is it still? I reported this about two weeks ago, but I'm not sure it ever made it through...

    Edit: forgot to subscribe

    Martine

  • camfindlay
    Avatar
    Forum Moderator
    148 Posts

    Re: Problem subscribing to posts? Link to this post

    Thanks, and good point... I need to find out where that form is sending things!

    It was mentioned internally that this might have something to do with a regression from work done to fix a security issue involving the CSRF tokens last month. This might explain it and lead us to a fix: http://www.silverstripe.org/ss-2014-008-lack-of-csrf-tokens-in-forum-module/

    447 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.