Jump to:

23480 Posts in 18951 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » 2.2.3 Embedding Files into Content Textarea

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 931 Views
  • HangingClowns
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    2.2.3 Embedding Files into Content Textarea Link to this post

    Find it impossible to embed a simple mov into the content pane. I've tried editing the Tiny MCE config file:

    function nullConverter(url) {
       return url;
    }

    /**
    * TinyMCE initialisation template.
    * $ variables are replaced by string search & replace. It's pretty crude.
    */
    // Prevents "Error: 'tinyMCE' is undefined" error in IE7 on Newsletter Recipient import.
    if((typeof tinyMCE != 'undefined')) {
       tinyMCE.init({
          mode : "specific_textareas",
          language: "$Lang",
          textarea_trigger : "tinymce",
          width: -1,
          height: -1,
          auto_resize : true,
          theme : "advanced",
          content_css : "$ContentCSS",
          document_base_url: "$BaseURL",
          urlconverter_callback : "nullConverter",
          
          setupcontent_callback : "sapphiremce_setupcontent",
          cleanup_callback : "sapphiremce_cleanup",
          
          Theme_Advanced_Layout_manager : "SimpleLayout",
          theme_advanced_toolbar_location : "manually_placed",
          theme_advanced_toolbar_align : "left",
          theme_advanced_toolbar_parent : "right",
          plugins : "contextmenu,table,emotions,flash,paste",   
          table_inline_editing : true,
          theme_advanced_buttons1 : "italic,underline,strikethrough,separator,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,styleselect,formatselect,separator,bullist,numlist,outdent,indent,hr,charmap",
          theme_advanced_buttons2 : "undo,redo,separator,cut,copy,paste,separator,search,replace,separator,flash",
          theme_advanced_buttons3 : "",
          theme_advanced_buttons3_add : "emotions",
       /*
          theme_advanced_buttons1 : "bold,italic,underline,strikethrough,separator,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,styleselect,formatselect,separator,bullist,numlist,outdent,indent,hr,charmap",
          theme_advanced_buttons2 : "undo,redo,separator,cut,copy,paste,separator,search,replace,separator,link,unlink,anchor,image,separator,cleanup,removeformat,visualaid,code,separator,tablecontrols",
       */   
          safari_warning : false,
          relative_urls : true,
          verify_html : true,
          
          //** Changed these to allow the embedding of mov files. **//
          valid_elements : "*

    • ", //"+a[id|rel|rev|dir|tabindex|accesskey|type|name|href|target|title|class],-strong/-b[class],-em/-i[class],-strike[class],-u[class],#p[id|dir|class|align],-ol[class],-ul[class],-li[class],br,img[id|dir|longdesc|usemap|class|src|border|alt=|title|width|height|align],-sub[class],-sup[class],-blockquote[dir|class],-table[border=0|cellspacing|cellpadding|width|height|class|align|summary|dir|id|style],-tr[id|dir|class|rowspan|width|height|align|valign|bgcolor|background|bordercolor|style],tbody[id|class|style],thead[id|class|style],tfoot[id|class|style],-td[id|dir|class|colspan|rowspan|width|height|align|valign|scope|style],-th[id|dir|class|colspan|rowspan|width|height|align|valign|scope|style],caption[id|dir|class],-div[id|dir|class|align],-span[class|align],-pre[class|align],address[class|align],-h1[id|dir|class|align],-h2[id|dir|class|align],-h3[id|dir|class|align],-h4[id|dir|class|align],-h5[id|dir|class|align],-h6[id|dir|class|align],hr[class],dd[id|class|title|dir],dl[id|class|title|dir],dt[id|class|title|dir]",
            extended_valid_elements : "*
    • " //"img[class|src|alt|title|hspace|vspace|width|height|align|onmouseover|onmouseout|name]"
         });
      }

    But, when I type into the HTML editor

    <embed src="some_reference_to_mov"></embed>

    I would automatically get:

    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="undefined" height="undefined"><param name="movie" value="some_reference_to_mov" /><param name="quality" value="high" /><param name="menu" value="false" /><param name="wmode" value="transparent" /><embed src="some_reference_to_mov" wmode="transparent" quality="high" menu="false" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="undefined" height="undefined"></embed></object>some_reference_to_mov&quot;


    in it's place. Is there a fix for this?

    931 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.