Jump to:

22977 Posts in 11806 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » help with error "error loading subtree"

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1441 Views
  • bratpak
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    help with error "error loading subtree" Link to this post

    I hope somebody can help me..
    I have installed and have been using the CMS for a week or so...
    All of a sudden I can no longer access most of the submenus (clicking on the plus symbol) some submenus work and some do not...
    It comes up and says loading and flashes the error "error loading subtree" and nothing else...

    Thanks in advanced...

  • mschiefmaker
    Avatar
    Community Member
    187 Posts

    Re: help with error "error loading subtree" Link to this post

    Hi
    I have also started experiencing this on one of my sites.

    I am running 2.2.3. I get a 500 Internal Server error via Firebug.
    The problem only occurs on the menus with 3+ options. If I trigger the problem, click out of the Site Content tab and then back in the menu will by open when I go back in.
    Screenshot attached

    Cheers
    MM

    Attached Files
  • Rube_25
    Avatar
    Community Member
    36 Posts

    Re: help with error "error loading subtree" Link to this post

    Hello,

    I also have the same problem,

    anyone knows the solution.

    Thanks.

    1441 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.