Jump to:

23360 Posts in 18124 Topics by 2862 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Banner in Flash

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1232 Views
  • d-virus
    Avatar
    Community Member
    21 Posts

    Banner in Flash Link to this post

    hey, i have 2 banners in flash, the first is just a swf, the second banner load 5 images with a Random function, but in mi site only load the first banner, the second banner can´t load the images in silverstripe.

    I have the same problem with a gallery in flash and XML.

    how i fix it???

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5483 Posts

    Re: Banner in Flash Link to this post

    Are the paths in the xml file correct to your images. You can see if they are wrong but looking at firebug - it will throw 404's for missing images in flash

  • d-virus
    Avatar
    Community Member
    21 Posts

    Re: Banner in Flash Link to this post

    willr thanks for answer, the path are ok, the problem is when i insert the flash in the silverstripe cms,

    when i go to the external file swf i can see the images:
    http://hotfixed.net/assets/Uploads/preview.swf

    but when i insert in my silverstripe content seccion they dont appear, the images dont load

    1232 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.