Jump to:

23368 Posts in 18143 Topics by 2863 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » tellafriend.socialtwist.com PROBLEM :(

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1656 Views
  • SalvaStripe
    Avatar
    Community Member
    89 Posts

    tellafriend.socialtwist.com PROBLEM :( Link to this post

    hello,

    i want to use the tellafriend button from http://tellafriend.socialtwist.com/

    this is the code i have to paste into my page.

    <script type="text/javascript" src="http://cdn.socialtwist.com/2009041515377/script.js"></script>
    <a class="st-taf" href="http://tellafriend.socialtwist.com:80" onclick="return false;" style="border:0;padding:0;margin:0;">
    <img alt="SocialTwist Tell-a-Friend" style="border:0;padding:0;margin:0;" src="http://images.socialtwist.com/2009041515377/button.png" onmouseout="hideHoverMap(this)" onmouseover="showHoverMap(this, '2009041515377', window.location, document.title)" onclick="cw(this, {id:'2009041515377', link: window.location, title: document.title });" />
    </a>

    when i create a simple php file in my root directory and paste the code into it, then is works realy fine. but when i paste this code into my ss template file, then the button is shown, but there is no hover action oder popup on clicking..

    could is be that the tellafreind JS and the JS that is used by silverstripe does not play hand in hand? (sorry for my english^^)..
    or could it be, that the .SS file makes the code worse?

    can someone help?
    (your can just paste this code into a local "sfjhsklfjdsklfjdsf.html" file to see what is does ;) )

    i tried to use a iframe, and it works! but the popup is just in this small area from the iframe..

    greetz!

  • SalvaStripe
    Avatar
    Community Member
    89 Posts

    Re: tellafriend.socialtwist.com PROBLEM :( Link to this post

    I updated my complete project from ss2.2.3 to ss2.3.1 and now the hover effect works fine. ;)

    ------> closed <------

    1656 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.