Jump to:

23478 Posts in 18941 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » i18n not working

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 923 Views
  • marcink
    Avatar
    Community Member
    89 Posts

    i18n not working Link to this post

    hi

    i'm using ss 2.3.1 and wanted to turn on i18n.

    in my _config.php i added:
    i18n::enable();

    after /db/build?flush=1 i saw the translation tab in the cms, but after selected the language (german) and trying to create i got a server error.

    the error was only shown in the cms. see attached image

    thanks

    Attached Files
  • banal
    Avatar
    Community Member
    901 Posts

    Re: i18n not working Link to this post

    Hi

    i18n is broken in SilverStripe 2.3.0 and 2.3.1. It should be fixed in 2.3.2.

    There are workarounds though:
    http://silverstripe.org/general-questions/show/253576
    or just use SilverStripe 2.2.x

  • Kalileo
    Avatar
    Community Member
    127 Posts

    Re: i18n not working Link to this post

    Broken, yes, but Translatable is broken, and not i18n. i18n seems to work fine in 2.3.1, at least for me, see my i18n posts about in the thread you're referring to for an alternative solution to the broken Translatable.

    923 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.