Jump to:

23355 Posts in 17702 Topics by 2862 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Search Function acting very weird

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 784 Views
  • bokkers
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Search Function acting very weird Link to this post

    Hi there,

    I'm fairly new to Silverstripe but I got it running and customized pretty quickly thanks to all the tutorials online. There's one thing though that's making me scratch my head in wonder at what's going on:

    When I use the search function, the results are pretty non-sensical (they don't relate to the term searched for) and even include links to a couple of pictures (the silverstripe logo e.g.) and js-files.

    To customize the search form and button I messed around with the Search form. Any idea what I'm doing wrong?

    Thanks in advance. Would really appreciate any form of help.
    Cheers

  • bokkers
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Re: Search Function acting very weird Link to this post

    OK, solved the problem myself. I checked which files exactly I had edited, and it turned that in my youthful *cough* enthusiasm I had directly messed with the file:

    mysite/code/Page.php

    Had changed the term "Search" a couple of times to German words in a hamfisted attempt to change the labeling of the search field and button. As you can see from another post I made I have no idea how to change the language of my Silverstripe site. That's what made me do this.

    Anyway, by restoring the original file my problem was solved.

    Cheers

    784 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.