Jump to:

23481 Posts in 18965 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Tutorial - HomePage issues?

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 894 Views
  • JasonS
    Avatar
    Community Member
    14 Posts

    Tutorial - HomePage issues? Link to this post

    Hey, I tried SilverStripe a while ago and I think you were between versions 1 and 2. The documentation was for old version of SS and I had some trouble. This time is far better but I am having a little trouble with tutorial 1.

    I have added the HomePage page type to the site/code folder. I have then done the admin dev flush thing. A new page option appears called 'Home Page'. This differ's slightly from the option 'HomePage' which appears in the tutorial. When I add the HomePage.ss template into the tutorials folder and refresh the page nothing happens. I had added ?flush=1 but still no joy. I check the source and it is definately showing the Home.ss template file.

    Any ideas?

  • JasonS
    Avatar
    Community Member
    14 Posts

    Re: Tutorial - HomePage issues? Link to this post

    I was at this for about 40 minutes last night. I solved it by randomly clicking around this morning.. instead of saving the page as the js popup appears to suggest you need to hit the save and publish button.

  • Shayne.Moore
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Tutorial - HomePage issues? Link to this post

    Thank you Jason, that has been such a nightmare for the last hour trying to work out where I have gone wrong.

    I hope they update that soon for all the newbies.

    894 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.