Jump to:

23552 Posts in 19349 Topics by 2891 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Insert image button doesn't do anything

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1839 Views
  • CrazyCoders
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Insert image button doesn't do anything Link to this post

    I'm used to SilverStripe now and i just don't understand what i happenning.

    I'm able to insert images into the "Files & Images" tab in the admin but when i click on the "Insert image" button in TinyMCE, i should open a panel to the right of the editor to allow me to select my image but it doesn't. I tried googling and searching the forum but i can't find a solution. Can anyone help me?

  • CrazyCoders
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Re: Insert image button doesn't do anything Link to this post

    In fact, after thorough testing, none of the panes work... all of the popups work though...

    Working:
    - Html view
    - Anchor
    - Paste word

    Not-working:
    - link
    - image
    - flash
    - table

    etc

  • CrazyCoders
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Re: Insert image button doesn't do anything Link to this post

    Ok this gets weirder by the minute, here is the error, what is that supposed to mean?

    Erreur : showForm.toggle is not a function
    Fichier Source : http://sstest.allianceunisport.com/jsparty/tinymce_ssbuttons/editor_plugin_src.js?m=1245717810
    Ligne : 51

    It was working super fine on my laptop last night... sadly i can't use it anymore... the power supply broke this morning! i'll try to rebuild and flush all.

  • CrazyCoders
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Re: Insert image button doesn't do anything Link to this post

    Ok so now it's even worst! Look at the attached png!

    First load generates 2 errors (at the top) and when i click on insert image, the rest appear!

    Attached Files
  • CrazyCoders
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Re: Insert image button doesn't do anything Link to this post

    Ohh well sorry to have bothered and cluttered the forum with this it seems a full reupload of the latest files for

    cms
    jsparty
    googlesitemaps
    saphire

    did the trick

    I then flushed the cache, flush=all, dev/build and everything works now.

    Hope this can save other people trouble later!

  • Stephan
    Avatar
    Community Member
    55 Posts

    Re: Insert image button doesn't do anything Link to this post

    Hi experts,
    I do have the same problem (v 2.3.2)
    But nothing helped.
    Its with all browsers (IE, FF, Safari)

    Any ideas ?

    TIA Stephan

  • gp
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Insert image button doesn't do anything Link to this post

    Hi Stephan,

    I had the same problem and some other login issues not related to this tinymce image bug. But after reading this post http://www.silverstripe.org/form-questions/show/254340 which descibes a session problem and how to modify some lines in the Member class to fix it (I know it is not the best solution when it comes to security.) the images suddenly show up again.

    U may want to give it a try

    Gerrit

    1839 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.