Jump to:

22972 Posts in 11596 Topics by 2824 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Comment Moderation won't work

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 2002 Views
  • h0nki
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Comment Moderation won't work Link to this post

    Hi Folks,

    i got some new problems with silverstripe. actually the comment moderation section won't work. comments held for moderation do not appear after approving. on page refresh the comments appears again in comment moderation section and nothing happend.

    im getting sick of this cms...

  • Alex S
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: Comment Moderation won't work Link to this post

    Hey,

    I'm getting the same thing. It seems that comments can be approved if you're logged in and viewing the live site using the approval links which appear there but not from the back-end CMS.

    Not sure what to do to be honest.

    Alex

  • Web Designer Perth
    Avatar
    Community Member
    49 Posts

    Re: Comment Moderation won't work Link to this post

    Are you ticking the box next to the comment to be approved and clicking Accept?

  • Alex S
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: Comment Moderation won't work Link to this post

    Ahhh, no, I was using the icon with the speech bubble with a green tick along the row which contained the comment in the comments page 'awaiting moderation' section. The animation of the row disappearing worked but the comment never moved. Doing as you suggest works nicely, thanks for the tip.

    Alex

  • Double-A-Ron
    Avatar
    Community Member
    599 Posts

    Re: Comment Moderation won't work Link to this post

    Same issue with the Mollom plugin. Clicking on the icons beside comments to flag them as Spam does the animation, but actually does nothing.

    Using the tickbox and "flag as spam" button works however.

    It appears there is a bug on those icons.

    Cheers
    Aaron

  • Double-A-Ron
    Avatar
    Community Member
    599 Posts

    Re: Comment Moderation won't work Link to this post

    Bug entered into Trac:

    http://open.silverstripe.org/ticket/4343

    Note that the same issue is evident with the Spam and Ham buttons in this section of the CMS. This has already been reported.

    http://open.silverstripe.org/ticket/3502

    Cheers
    Aaron

    2002 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.