Jump to:

22999 Posts in 11854 Topics by 2828 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » site and admin page does'nt work

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 828 Views
  • snaip
    Avatar
    Community Member
    180 Posts

    site and admin page does'nt work Link to this post

    hi

    i have a big big problem
    my site doesn't work
    i have this error:

    Website Error
    There has been an error

    The website server has not been able to respond to your request.

    what is striking my admin page doesn't work too and i have the same error :/

    is there any way do check where is the reason ?

    i dont work with php code since 3 days, in last friday everything was ok, bu today something happend and i dont know what

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5464 Posts

    Re: site and admin page does'nt work Link to this post

    Turn on devmode so you are see the full error messages. Turn it on by adding this to your mysite/_config.php

    Director::set_environment_type("dev");

    This will give you an error which you are use

  • snaip
    Avatar
    Community Member
    180 Posts

    Re: site and admin page does'nt work Link to this post

    thx )

    the reason is:
    Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111

    (

    so i have to call to server admin and aks what are they doing

    828 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.