Jump to:

23487 Posts in 18996 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » folderName parameter not working for ImageField

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1087 Views
  • adesweb
    Avatar
    Community Member
    39 Posts

    folderName parameter not working for ImageField Link to this post

    Hi,

    I noticed that using the folderName parameter for an ImageField doesn't seem to have any effect. The image is still uploaded to the Uploads folder. Seems to have been mentioned before as a fixed bug, but I am using the latest core. Can someone let me know the status of this? Is it now possible to upload into a different folder. If I have lots of uploads potentially, I dont want them all going into the same folder.

    Adrian

  • dacar
    Avatar
    Community Member
    168 Posts

    Re: folderName parameter not working for ImageField Link to this post

    Hi, i have just update one project to 2.3.4 because there were too many images in the uploadfolder and the backend stopped working. I think this is a really important issue. There is no forum entry solving this. Has anybody solved this yet?

    1087 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.