Jump to:

23007 Posts in 11866 Topics by 2828 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Loading error

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1263 Views
  • Beck
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Loading error Link to this post

    Hi everyone, i'm using SS for my 2nd website. and i really liked it. thank you very much.

    Question:
    I uploaded SS to my webhost, then installed, finally opened admin panel. on the left side of Content (Menu of Pages)
    when i click on one of page, on the left side circle in animation (means: loading) (see 1st image)
    I waited 1 hour, it didn't work (didn't open tinymce "Editor"), then i uploaded all SS's files again (i thought maybe i left one of the file)
    but nothing effect, as bad as before.

    i thought maybe i have to do flush (admin?flush=1) then don't have that circle in animation.
    and yet don't have tinymce (i think should open as ms word)
    but it's like Notepad (see 2nd image)

    Please tell me what problem is?
    Thanks in advance

    P.S.: my 1st website is working excellent. this website's Hosting & Configuration as the same as 1st website's

    Attached Files
  • socks
    Avatar
    Community Member
    190 Posts

    Re: Loading error Link to this post

    What browser are you using? Is your first site a different version of SS?

    I've experienced problems loading TinyMCE in Safari (Mac) for SS 2.3.X that wasn't there in 2.2.3. TinyMCE either takes a long time to load or returns a Slow Script pop-up in Safari, "A script on the page is making Safari unresponsive. Do you want to continue running the script, or stop it?." I haven't had issues in FF. So you if you aren't using FF already, try it and see if you still have problems.

  • baba-papa
    Avatar
    Community Member
    279 Posts

    Re: Loading error Link to this post

    I had the same experience. Safari and the SS backend´s javascript don´t go well together. If I work with the backend I also use Firefox.

  • Beck
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Re: Loading error Link to this post

    1st site is SS 2.3.2
    2nd site wich i have problem is SS 2.3.3

    i'm using Firefox, Opera, IE but all of them the same result.

    If plugins of SS so big, should be incoming traffic of the internet wich i can know website is loading.
    but no incoming, no loading.

    Usually what can be the reason of that kind of problem?

  • Beck
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Re: Loading error Link to this post

    If somebody wants help me, using Firebug or smth else. please let me know through MSN: jakhangirov@hotmail.com

  • Beck
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Re: Loading error Link to this post

    urgent problem, please guys help me....

    1263 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.