Jump to:

23471 Posts in 18941 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Cannot Rebuild Database page not found 404

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 3297 Views
  • Toomanyidstakenalready
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Cannot Rebuild Database page not found 404 Link to this post

    Windows XP IIS installation
    Silverstripe 2.3.3

    localhost/mysitename/?flush=1
    works just fine
    localhost/mysitename/
    pulls up my site and all of its modifications just fine

    localhost/mysitename/build?flush=1
    localhost/mysitename/db/build?flush=1
    localhost/mysitename/dev/build?flush=1

    And just about all permutations of these fail with page not found
    I cannot seem to find the way to rebuild my database and therefore cannot make any changes to it
    I have been through most if not all of the forum notes with similar issues and none of the advice works on my installation
    Help Appreciated!

  • Toomanyidstakenalready
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Cannot Rebuild Database page not found 404 Link to this post

    Just solved my problem.
    I hope this helps someone else

    http://localhost/mysitename/index.php/db/build?flush=1

    Without the index.php it fails
    With the index.php it works

  • jshaffer
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: Cannot Rebuild Database page not found 404 Link to this post

    This did just help me,

    and to add - if you're just following the tutorial (as its's written as of 5/2012,) this link might help. I'm using wamp. It looks like the above link will get you where you need, with one extra step now that it's dev/build

    http://localhost/silverstripe/index.php/dev/build?flush=1

    Thanks again

  • EdP
    Avatar
    Community Member
    13 Posts

    Re: Cannot Rebuild Database page not found 404 Link to this post

    I've just had the same problem (with the same fix) while upgrading from 3.0.5 to 3.1.4, on my local machine which uses wamp.

    Using mysite/admin/dev/build/ - a blank page is displayed which says simply: Not found
    Using mysite/index.php/admin/dev/build/ - works as intended

    mod_rewrite is working fine, I can access /admin and the public site pages.

    Ed

  • thomas.paulson
    Avatar
    Community Member
    72 Posts

    Re: Cannot Rebuild Database page not found 404 Link to this post

    Do dev/build without admin

    3297 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.