Jump to:

23379 Posts in 18298 Topics by 2867 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Problems with Tags

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 636 Views
  • Neobe
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Problems with Tags Link to this post

    Hi,

    I´ve got some problems with the TinyMce Editor,

    first of all this

    <ul id="blabla">

    doesn´t work, because the editor always turns this into <ul>

    The second problem is that the editor is not able to handle anker Tags, always when I try to add an anker Tag

    like <a name="addAccount"></a> SS says Error saving Content...

    Could somebody help me ?

    Thanks a lot
    Best regards
    Neobe

  • socks
    Avatar
    Community Member
    190 Posts

    Re: Problems with Tags Link to this post

    I don't know why, but when you hand code the id or class in there, it won't stick.

    If using a class instead of an id is acceptable, you can put the class into the editor.css file and it will show up in the Styles drop-down menu. If you apply it that way, the class will stick.

    I couldn't replicate your anchor tag / saving error. I used the button on TinyMCE and I hand coded one in there. Maybe there's another issue.

    636 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.