Jump to:

23368 Posts in 18143 Topics by 2863 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » TABLE REMOVED IN dev/build BUT NOT IN DATABASE

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 684 Views
  • servalman
    Avatar
    Community Member
    211 Posts

    TABLE REMOVED IN dev/build BUT NOT IN DATABASE Link to this post

    Hello Evryone

    I have been trying to remove the UserForm module and this what I got

    When I did the dev/build it removed all the tables related to this module like it should but when I get to my PHPmyadmin the tables are still there and they are not named "obsolete_tableName.

    Is this normal ? did I make a mistake

    Thanks for any help on that matter as I will reinstall the module and don't want it to malfunction.

    Thomas

  • baba-papa
    Avatar
    Community Member
    279 Posts

    Re: TABLE REMOVED IN dev/build BUT NOT IN DATABASE Link to this post

    Just delete all tables that belong to the module via phpmyadmin. Be shure to delete the right ones.

  • servalman
    Avatar
    Community Member
    211 Posts

    Re: TABLE REMOVED IN dev/build BUT NOT IN DATABASE Link to this post

    Hi

    I tought of that but was scared to remove wrong tables.

    Is there an indication of,the created tables in the module files ?

    T

    684 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.