Jump to:

23483 Posts in 18965 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Saving a URL in the CMS

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 709 Views
  • Terry Apodaca
    Avatar
    Community Member
    109 Posts

    Saving a URL in the CMS Link to this post

    How come i can't get any form fields in the backend (cms) to save a URL? Is there code in the CMS that is stopping this for some reason?

    I made a custom template for a client, they want to play both video and audio, but they have both hosted some place else. I was just simply going to allow them to add the URL to a field in the cms, and then use the custom template to place the url in the < a href="$vidURL" and so on...but I can't save either version of this:

    http://www.vimeo.com/82828282

    www.vimeo.com/82828282

    Every time it even says the field was saved fine...when you refresh it comes back blank.

  • Mo
    Avatar
    Community Member
    508 Posts

    Re: Saving a URL in the CMS Link to this post

    Sounds like there may be an error in how something is written. I have done this loads of times, without issue. Can you post your Model class (the one that extends page or sitetree) so we can have a gander?

    Cheers,

    Mo

  • Terry Apodaca
    Avatar
    Community Member
    109 Posts

    Re: Saving a URL in the CMS Link to this post

    You were right...i had a misspelled variable in my php!!!.

    709 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.