Jump to:

23490 Posts in 18996 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » HTML button issues

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1749 Views
  • mattisimo
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    HTML button issues Link to this post

    Hi, when I click the HTML mode button on the editor on a new install, and on the online demo I get the following errors and the HTML mode editor is not initialised. Screenshot attached of popup.

    Firefox error console:

    Error: illegal character
    Source File: http://demo.silverstripe.com/jsparty/tiny_mce2/tiny_mce_popup.js
    Line: 1, Column: 6
    Source Code:
    GIF89a

    Error: tinyMCEPopup is not defined
    Source File: http://demo.silverstripe.com/jsparty/tinymce_advcode/js/dialog.js
    Line: 1

    Any suggestions? I assume it isn't an issue with my install as the same happens on the online demo.

    Many thanks,

    Matt

    Attached Files
  • banal
    Avatar
    Community Member
    901 Posts

    Re: HTML button issues Link to this post

    Well it looks like you're getting a GIF image delivered instead of the JavaScript file. I'd say the problem lies on your end. Maybe it's a Firefox extension that messes things up?
    Did you try another browser too? Which version of Firefox are you using?

  • mattisimo
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: HTML button issues Link to this post

    Thanks for the reply Banal, I'm using FF 3.5.5.

    I've also tried it in IE8, Safari and Chrome with the same outcome. I only have add-ons for FF (firebug, web dev toolbar).

    IE8 error msg below:

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)
    Timestamp: Tue, 17 Nov 2009 14:00:30 UTC

    Message: 'tinyMCEPopup' is undefined
    Line: 1
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://demo.silverstripe.com/jsparty/tinymce_advcode/js/dialog.js

    Thanks for your help

  • banal
    Avatar
    Community Member
    901 Posts

    Re: HTML button issues Link to this post

    That's really strange. Demo Site works here (FF 3.5.5 Mac OS X)
    Maybe also check from another computer (if possible)?

  • mattisimo
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: HTML button issues Link to this post

    That's made me think...

    I just paused my Kaspersky security suite protection and it works fine!

    Very strange and a little annoying as I don't really want to have to deactivate my AV to use the HTML mode. I'll have to do some digging into the settings.

    Thanks for taking the time to help

  • mattisimo
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: HTML button issues Link to this post

    In case anyone else is using Kaspersky Internet Security and runs into this issue, I've tracked down a solution on the TinyMCE support forum:

    http://tinymce.moxiecode.com/punbb/viewtopic.php?id=18678

    Cheers,

    Matt

    1749 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.