Jump to:

4938 Posts in 16487 Topics by 1490 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » CMS Page Not Found on webserver

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1438 Views
  • lanks
    Avatar
    Community Member
    61 Posts

    CMS Page Not Found on webserver Link to this post

    Hi guys

    Deployed a website to a webserver and I am getting "Page Not Found" when trying to access the cms. I have done another fresh install for testing and the same thing happens, so it is obviously a server problem. I am running version 2.3.4. If anyone has any ideas as to why this would be happening please share.

    Thanks
    Liam

  • BSirius
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: CMS Page Not Found on webserver Link to this post

    I got the same problem, install went fine, but i get a silverstripe not found. is there a backdorr into the admin area?

  • lanks
    Avatar
    Community Member
    61 Posts

    Re: CMS Page Not Found on webserver Link to this post

    I don't think so. It ended up just being that all of the files weren't extracted because there wasn't enough space on the server.

  • BSirius
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: CMS Page Not Found on webserver Link to this post

    thanks, i'll try a re-install

    1438 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.