Jump to:

4876 Posts in 7042 Topics by 1473 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » No input file specified. After changing domain

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1803 Views
  • kevino
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    No input file specified. After changing domain Link to this post

    I've been developing a SS site for a while, on what is essencially an online test domain.
    The plan was to develop online, then once complete, I could reassign that particular hosting setup to serve the real domain name.

    In theory, this works. (well, my theory!)

    So, I've re-routed my domain name, but it seems to have broken silverstripe.
    I've verified that the domain is routimg correctly, as I can access things like the style sheets within my theme directories..
    I noticed that it had stripped out the index file of the SS root (ss is 1 dir down at httpdocs/cms).
    I'm getting the notice "No input file specified. " which I beleive is a PHP error when the 404 cannot be found?

    As far as I can remember, I've never had to specify a full domain name whilst working with silverstripe so I can't imagine that it would be something like an outdated absolute link.
    I've checked that the database is still there.

    Anyone have any ideas as to what could have happened?

    TIA

    K

  • OwenW
    Avatar
    Community Member
    45 Posts

    Re: No input file specified. After changing domain Link to this post

    Hi kevino,

    Just out of interest, did you move the silverstripe installation on the server at the same time? Im wondering if you are having some issues with the RewriteBase in the .htaccess?

    Cheers
    Owen

  • kevino
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: No input file specified. After changing domain Link to this post

    No, I kept everything as it was - filewise.
    What it was, was the php installation was specific to the old dmain. Just had to edit the php.ini file

    1803 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.