Jump to:

4873 Posts in 7260 Topics by 1471 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » 2.4 file upload broken - applied #5547 patch, still buggy?

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1650 Views
  • vr
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    2.4 file upload broken - applied #5547 patch, still buggy? Link to this post

    Hi,

    applied the patches from http://open.silverstripe.org/ticket/5547 to a fresh SS 2.4 installation. Seems not enough, upload works but

    1. the image goes into assets instead of assets/Uploads
    2. the image gets it's extension stripped, so it's not myimage.gif but myimage

    Should I download cms/code/AssetAdmin.php, sapphire/filesystem/Folder.php and Upload.php from the trunk instead?

    Or do I need to tweak some settings?

    [edit]

    I got #1 - upload into Uploads folder - working now by doing a DB-update (look for new files). Remains #2 the lost extension - no one else have this problem?

    regards, vr

    [edit]

    #2: resolved: it has been described in ticket #5547, but is easily overlooked: trunk and branch 2.4 differ in how they treat file extensions in Folder::addUploadToFolder. Keep that in mind when applying sapphire-fileupload.patch to the stable 2.4 release.

    1650 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.