Jump to:

4875 Posts in 7042 Topics by 1472 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » *FIXED* install broken?

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 764 Views
  • chinaski
    Avatar
    Community Member
    26 Posts

    *FIXED* install broken? Link to this post

    I'm getting a fatal error on installing: PHP Fatal error: Undefined class constant 'CLEANING_MODE_MATCHING_ANY_TAG' in /path/to/silverstripe/sapphire/core/model/Aggregate.php on line 49, referer: .../install.php

    chinaski

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: *FIXED* install broken? Link to this post

    CLEANING_MODE_MATCHING_ANY_TAG is part of the Zend_Cache library which SilverStripe uses. Not sure why you would be missing that as I would think SilverStripe included that for you. What version of SilverStripe?

  • chinaski
    Avatar
    Community Member
    26 Posts

    Re: *FIXED* install broken? Link to this post

    I'm installing 2.4.1 in a lamp stack. Just did a clean install and got the same error...I've installed other versions of ss on the same server under different domains without a hitch. I'm a bit stumped here.

    chinaski

  • chinaski
    Avatar
    Community Member
    26 Posts

    Re: *FIXED* install broken? Link to this post

    I had a version of the Zend framework in the php-includes directory, available globally on the server. This version was out of date. I upgraded the version and the install went without a hitch...

    Funny that the install worked for other versions of silverstripe on the same server.

    chinaski

    764 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.