Jump to:

4875 Posts in 6997 Topics by 1472 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » Before Install

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 627 Views
  • wclement7
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Before Install Link to this post

    1st Timer here.

    Finally got my server setup to work with the php and mysql etc.

    Now when i get to step 3 and type in a email address and password. It just refreshes the page and sends me back to the top and ask for an email address and password!

    I have tried using alll kinds of different one. Using actual emails, using just admin, using an email in the same domain...
    Any ideas?

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Before Install Link to this post

    Have you got a screenshot of your install page? Are all the other fields green?

  • wclement7
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Before Install Link to this post

    here is a screenshot. everything else is green. I also tried install with a previous version, no change there either.

    Just that little error at the top always comes up. Not sure if it is a server setup error though?

    Thanks for the help.

  • wclement7
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Before Install Link to this post

    Well I ended up rebooting the server. It is my personal server and I am a newb so something is probably messed up. But.... it works now!

    627 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.