Jump to:

4952 Posts in 16066 Topics by 1489 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » Cannot log in the CMS

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 713 Views
  • Ilya Kogan
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Cannot log in the CMS Link to this post

    I installed SS on Windows 7 along with all the prerequisites.
    When I go to my website's URL, I get an email and password prompt, as in the attached picture.
    What should I do there? Should I create a user? I'm pretty sure I've never entered any email address when installing SS, and even if I did, the email and password I would have used doesn't work.

    Attached Files
  • Ilya Kogan
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Cannot log in the CMS Link to this post

    After repeatedly banging my head against the wall, I finally got it!
    The email field is not really email, it's the username I entered during installation!
    WHY is it so confusing???

  • Tekanna
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Cannot log in the CMS Link to this post

    Thank you! You saved my sanity. I had the same problem. Wasted a whole day trying to fix it. Was just about to reinstall everything a third time, when I came across your post. I would never have cracked this myself.

    Please SS, do fix that!

  • Tekanna
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Cannot log in the CMS Link to this post

    Thank you, SS! Impressively quick done!

    713 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.