Jump to:

4938 Posts in 16827 Topics by 1490 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » SS 3.0.3 - is blog module required for install

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 426 Views
  • upperhouse
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    SS 3.0.3 - is blog module required for install Link to this post

    Hello.
    Getting blank page on clean install of 3.0.3.
    Error log is reporting:

    PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/blog/_config.php' (include_path='.:/var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/framework:/var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/framework/parsers:/var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/framework/thirdparty:.:') in /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/framework/core/manifest/ClassLoader.php on line 57

    If yes I am assuming I use this version?

    http://www.silverstripe.org/blog-module

    Wondering why this isn't in the original install file.
    I used both the gzip file from the main page as well as a zip file I found on this thread:
    http://www.silverstripe.org/installing-silverstripe/show/21556

    Any advice is appreciated.
    Thanks.

    426 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.