Jump to:

4951 Posts in 14058 Topics by 1491 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » New installation - Stuck in login loop

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 421 Views
  • labman
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    New installation - Stuck in login loop Link to this post

    I just installed 3.0.5 successfully and when I went to login I'm getting stuck in a loop and never getting anywhere. I see no errors either.

    I also tried using the password reset link to see if that did anything and while I received the email, and went through selecting a new password, I'm still stuck in a login loop.

  • Dazman1
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: New installation - Stuck in login loop Link to this post

    HI
    any error messages?

    could you do a screenshot or let me know the URL so i could take a look ?

    Thanks

    Darren

  • labman
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: New installation - Stuck in login loop Link to this post

    Strangely no errors in my logs at all, and none on the page itself. I'd share a link but this is only installed on an internal development server at the moment. I'm wondering if it has anything to do with the .htaccess file possibly redirecting incorrectly.

  • MarkusM
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: New installation - Stuck in login loop Link to this post

    There are 3 links on the starting page if I remember right. Try going using the link that says "start with the CMS" or something similar. I remember I had similar problems, but using this link it worked.

  • labman
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: New installation - Stuck in login loop Link to this post

    Correct, the text is "Welcome to SilverStripe! This is the default homepage. You can edit this page by opening the CMS. You can now access the developer documentation, or begin the tutorials." I can follow the link to the CMS login, but when I enter my credentials it looks like it's doing something, but brings me back to the same page (with no messages or errors).

  • MarkusM
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: New installation - Stuck in login loop Link to this post

    I had the same experience before. I think you are now already logged in, your just redirected to the wrong page. Try to go directly to the admin area at http://myurl/mysite/index.php/admin.

  • labman
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: New installation - Stuck in login loop Link to this post

    Success! Although it may have been due to clearing my cookies/cache. I should've thought of that one sooner. Thanks for your help everyone.

    421 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.