Jump to:

4952 Posts in 14282 Topics by 1491 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » My home page won't load

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 359 Views
  • DonM
    Avatar
    Community Member
    8 Posts

    My home page won't load Link to this post

    Hello

    Recently my theme stopped working (Blackcandy5) after functioning without issue for 6 months. I couldn't find the issue so decided to reinstall Silverstripe on the webserver and start again (this shouldn't have been a problem but I didn't have a copy locally - yep I know I should be working locally then uploading to the webserver but I never know which files to upload?). Anyway I recreated 4 pages before doing the home page and thought everything should function but the home page won't load only a landing page put there by the web hosting company I believe. All other pages show up but if I go to the home page nothing. The web address is www.urm.com.au and as mentioned if you go www.urm.com.au/about-us you can see the site, themes and other pages but just can't get back to the home page. I have tried flushing the site without luck. Any ideas will be greatly appreciated.

    Regards DonM

  • simon_w
    Avatar
    Forum Moderator
    471 Posts

    Re: My home page won't load Link to this post

    Try deleting the home.html file from in your hosting environment.

    359 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.