Jump to:

4952 Posts in 14106 Topics by 1491 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » home is taking me to install.php

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 2122 Views
  • davidhagen
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    home is taking me to install.php Link to this post

    I've successsfully installed the latest version of Silverstripe. Like the friendly installation instruction although didn't like changing lots of folder permission.. runnin on Macbook pro. I logged in the admin section quickly checked it. When I click on home link it take me to http://localhost/silverstripe/install.php. Other link about us and contact us are fine. Don't know what causing the problem.

    Any suggestion.

  • patjnr
    Avatar
    Community Member
    101 Posts

    Re: home is taking me to install.php Link to this post

    did you delete the instalation files. install.php is one of the installation files. try runing it again and when you are asked about deleting the installation file accept. my it works or flash the home page

  • patjnr
    Avatar
    Community Member
    101 Posts

    Re: home is taking me to install.php Link to this post

    it take you to http://localhost/silverstripe/install.php. because http://localhost/silverstripe/index.php redirects to that page. flash the page

  • Fuzz10
    Avatar
    Community Member
    787 Posts

    Re: home is taking me to install.php Link to this post

    Make sure to flush the page (?flush=1) and to empty your browser cache....

  • davidhagen
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: home is taking me to install.php Link to this post

    Thank you guys. Of course I've deleted the files..I tried several times. Thanks Fuzz10 - emptying the browser cache manually worked. I should have checked it in a different browser .. although I tried command+R. I'm new to Mac It would be nice to warn this things- ?flash=1 and clearing cache in the final step of installation.

    It's strange that other pages worked but not home page.

    Thank you again. Let's see what I can do in SS.

    Regards

    2122 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.