Jump to:

4939 Posts in 16654 Topics by 1491 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » Silverstripe 2.3 installation problem

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1039 Views
  • danbalbo
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Silverstripe 2.3 installation problem Link to this post

    I am trying to install ss 2.3 on a shared server and it doesnt work. The installation process stops on the database build and the error is :

    [Notice] Undefined index: Controller
    POST /install.php

    Line 146 in /usr/local/psa/home/vhosts/northstargroupsrl.com/httpdocs/sapphire/core/ClassInfo.php

    137    /**
    138     * @todo Improve documentation
    139     */
    140    static function ancestry($class, $onlyWithTables = false) {
    141       global $_ALL_CLASSES;
    142
    143       if(is_object($class)) $class = $class->class;
    144       else if(!is_string($class)) user_error("Bad class value " . var_export($class, true) . " passed to ClassInfo::ancestry()", E_USER_WARNING);
    145
    146       $items = $_ALL_CLASSES['parents'][$class];
    147       $items[$class] = $class;
    148       if($onlyWithTables) foreach($items as $item) {
    149          if(!DataObject::has_own_table($item)) unset($items[$item]);
    150       }
    151       return $items;
    152    }

    SS 2.2.3 works like a charme on the same shared server.Any help is appreciated

    1039 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.