Jump to:

4952 Posts in 14417 Topics by 1491 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » upload done and now what?

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3
Go to End
Author Topic: 3281 Views
  • Sunnybex
    Avatar
    Community Member
    39 Posts

    Re: upload done and now what? Link to this post

    "Not found. The requested URL /SilverStripe-v2.3.0/sapphire/main.php was not found on this server."

  • Hamish
    Avatar
    Community Member
    712 Posts

    Re: upload done and now what? Link to this post

    Ok, but what did you do? Did you copy the folder first, or did you just go straight to the URL http://yoursitedomain.com/Silverstripe-2.3.0/ ? And does that file exist? You've got '..v2.3.0..' there - is the v correct or a typo? From your site tree you attached, the folder name should just be /Silverstripe-2.3.0/

    If you're still having issues, try doing exactly the following:

    1. Delete EVERYTHING from your website.

    2. Extract a NEW installation of silverstripe to your website directory. Don't include the folder.... actually put the contents of the silverstripe folder into your website directory, so you have files like install.php in the root of your website.

    3. Go to your website. If you get the install screen, try to install, if not, let us know what error you get.

  • Sunnybex
    Avatar
    Community Member
    39 Posts

    Re: upload done and now what? Link to this post

    What I did was finding someone with a bit more experience in .php etc. and get some help directly on my computer.
    It was neccessary to change the content of some of the files deep inside the folders. That was never mentioned anywhere in the tutorials or forums... and not obviuos to someone who is not working with this on a daily basis.
    Thank god I found this guy (who has alraeady bought "THE BOOK") who helped my get my sie runing.
    Still, he was not able to get the "contact-module" running, which seems to be a challenge for more of your users....

    Anyway, my site is running and the personal, direct help was it what made it run.
    Best regards
    Bex

    3281 Views
Page: 1 2 3
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.