Jump to:

4938 Posts in 16827 Topics by 1490 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » Error in 2.3.0 fresh installation - attributes construct error

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 2306 Views
  • ianpiper
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Error in 2.3.0 fresh installation - attributes construct error Link to this post

    Hi,

    I am seeing an error on certain admin pages after a fresh installation of v2.3.0. The error message is in a flash message at the top of the page (which in other respects renders fine) saying:

    =========
    This page contains the following errors:
    error on line 78 at column 920: attributes construct error
    Below is a rendering of the page up to the first error.
    =========

    The line and column numbers vary, but otherwise the message is the same. It seems to happen mainly on the login page.

    Any ideas what might be happening?

    Ian.
    --

  • ianpiper
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Re: Error in 2.3.0 fresh installation - attributes construct error Link to this post

    I think I may have found the problem, and it seems to be one that was reported earlier:

    http://silverstripe.org/installing-silverstripe/show/254754

    So I made the suggested changes in sapphire/core/ContentController.php and the error has gone away.

    I suppose I am still struck by the fact that others have not seen this problem. The error is even worse on Firefox (the error I reported comes up in Safari), to the extent that the page is completely broken. Is this problem limited to the Mac?

    Ian.

    2306 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.