Jump to:

4873 Posts in 7260 Topics by 1471 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » 2.3.1 install file broken

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3
Go to End
Author Topic: 5990 Views
  • Bruce B
    Avatar
    Community Member
    145 Posts

    Re: 2.3.1 install file broken Link to this post

    I've added a note in the installation documentation that points people to this thread:
    http://doc.silverstripe.org/doku.php?id=installation

  • Yikki
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: 2.3.1 install file broken Link to this post

    Thanks for posting the fix for the installer problem, but please make this problem & solution more obvious. Otherwise more people would be following my footsteps - wasted hours trying to figure out what the problems are, uninstall wamp/ss only to realise it was the installer...

  • Mo
    Avatar
    Community Member
    485 Posts

    Re: 2.3.1 install file broken Link to this post

    Thanks ever so much for this, works perfectly now!

    I will point out that I was running this on my local mac server with a packaged installer for php 5.2.9. The installer threw up this issue with the default install of this version, is it not likely that other users might have a default install in a similar manner?

    In which case, it seems unwise to assume this error will occur only because someone has tweaked their install of php.

    Other than that, its great to have it working again .

    Mo

    5990 Views
Page: 1 2 3
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.