Jump to:

4952 Posts in 14480 Topics by 1491 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » No login page after installation on local

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1158 Views
  • Sahib
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    No login page after installation on local Link to this post

    I beleive I have successfully installed SS on my local machine via composer. When enter in browser ..http://localhost/silverstripe/
    I have installed modules for cms,framwork,blog & forums.

    I do not get the login page instead I get the following screen...

    Welcome to Silverstripe

    Getting Started
    To get started with the SilverStripe framework:

    1.Create a Controller subclass (doc.silverstripe.org/framework/en/topics/controller)
    2.Setup the routes.yml to your Controller (doc.silverstripe.org/framework/en/reference/director#routing).
    3.Create a template for your Controller (doc.silverstripe.org/framework/en/reference/templates)

    Community resources
    •silverstripe.org/forum Discussion forums for the development community.

    •silverstripe.org/irc IRC channel for realtime support and discussions.

    •doc.silverstripe.org Searchable developer documentation, how-tos, tutorials, and reference.

    •api.silverstripe.org API documentation for PHP classes, methods and properties.

    Any ideas anyone?

    Attached Files
  • camfindlay
    Avatar
    Forum Moderator
    148 Posts

    Re: No login page after installation on local Link to this post

    Hi Sahib,

    Did you install a theme?, other option is to make sure you have flushed your cache using ?flush=1

  • Sahib
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: No login page after installation on local Link to this post

    Hi
    A theme is installed by default on installation. Not sure how to flush the cache - how do you do this? Looking into it.

  • Sahib
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: No login page after installation on local Link to this post

    Ok after flushing cache using "?flush=all" I managed to reach the login screen - thanks for that. I was'nt sure what the default login was so I used/entered the "setDefaultAdmin('admin','pass') in config.php and was able to login. The only info showing on the screen was "You're logged in as Default Admin Log in as someone else"

    1158 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.