Jump to:

4938 Posts in 16378 Topics by 1490 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » Uploaded but nothing happen...

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1407 Views
  • spencerlim
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Uploaded but nothing happen... Link to this post

    Hi All , I found some problem on hosting this software ,
    i new here and only use at local ,
    but now , i going to upload this to my web server ,
    my hosting server at nxserve ,
    may i know where location i need to upload ??
    is that upload together with Silverstripe folder ?
    my webserver contain
    .cpanel
    etc
    mail
    public_ftp
    public html
    tmp
    www
    for who know please reply me ....urgent~
    and is that i need to upload together with installer file or only the installed on my local pc version ??

    THX in ADVANCE for REPLY =)

  • simon_w
    Avatar
    Forum Moderator
    471 Posts

    Re: Uploaded but nothing happen... Link to this post

    You'll want to upload everything into the public_html folder.

    You'll probably want to run the installer on the web server or change mysite/_config.php so that the database details are correct then run /dev/build. If you are doing it that way, it is important that you upload the .htaccess file which may be invisible.

  • spencerlim
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: Uploaded but nothing happen... Link to this post

    is that you mean i need to delete all content inside first then upload all the installer on web server ,
    then should be function =)

    1407 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.