Jump to:

4952 Posts in 14480 Topics by 1491 members

Installing SilverStripe

SilverStripe Forums » Installing SilverStripe » Some nice weird errors

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1172 Views
  • soft-systems
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Some nice weird errors Link to this post

    Hi - I made this site for a client, it was all fine and running smoothly and now its fallen apart
    <br >This is the URL: http://www.miriamcdwyer.net/
    <br >you can see the errors at the top there, there is also a broken image link on the homepage which shouldn't be, and ALSO when I am logged in as admin and try to make any changes anywhere and click SAVE I get a Javascript Parse Error.
    attached is a screenshot of the error in admin area.
    <br >Any help would be most appreciated - I'm stumped as how to go about fixing this - Thanks in advance
    <br > - ss

    Attached Files
  • soft-systems
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: Some nice weird errors Link to this post

    ok. ended up making the _ss_environment.php blank file workaround and put it in my httpdocs folder and uploaded it... hey presto errors gone and i can update and edit stuff from the admin section....

    1172 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.