Jump to:

3445 Posts in 1031 Topics by 872 members

Template Questions

SilverStripe Forums » Template Questions » Help, my site is broken!

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 854 Views
  • talknmime
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Help, my site is broken! Link to this post

    Okay I have no idea what's going on but the site I've been working on is acting all funky. Check it: http://gg2staging.ggiagency.com

    The homepage loads fine but trying to click on the About, Experience, Case Studies, and Contact page shows some major issues. Turns out all of these pages are just using the 'Page layout'. The Careers page and Blog work fine as they are using their own specific layouts. Whatever is causing this issue is also preventing me from logging in to the CMS. http://gg2staging.ggiagency.com/admin is also acting all funky and doesn't show the login fields.

    Here's what's strange... This site is just a staging site. Our live site is working fine. I figured there must be an issue with the Page.php or Page.ss files but I looked and they're the same exact files as on the live site that works fine. So I'm at a complete loss. I need some suggestions.

  • Hamish
    Avatar
    Community Member
    712 Posts

    Re: Help, my site is broken! Link to this post

    Looks like you've copied your Page template from /templates/ into your Layout folder. What does your /templates/Layout/Page.ss look like?

  • talknmime
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: Help, my site is broken! Link to this post

    Here's what my /templates/Layout/Page.ss file is:

    $Content
    $Form
    $PageComments

    That's all there is. I checked it against the file on the live site and it's the same.

  • talknmime
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: Help, my site is broken! Link to this post

    Anyone have any other ideas?

  • Pigeon
    Avatar
    Community Member
    243 Posts

    Re: Help, my site is broken! Link to this post

    It's clearly a templating issue. Your duplicating your global template file as we can see <html> opening tags twice.

    854 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.