Jump to:

3443 Posts in 1030 Topics by 871 members

Template Questions

SilverStripe Forums » Template Questions » template delay on load in Firefox.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 452 Views
  • santosmateo
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    template delay on load in Firefox. Link to this post

    Hello!

    after a while learning SilverStripe, I created a small website for my students, where they can access notes and documents of the classes

    But I have a problem with Firefox: when I load one of the sections, for a moment see the contents of the page without styles, as if will not load the template, and a second or two later I can see the formatted page.

    I'm sure it's a problem with my code, but is a slightly annoying problem.

    I leave the web page address: http://www.gobo.tv/TEC

    The error is Visible in Firefox, I use the last version 6.

    Thank you very much for your time!

  • MarcusDalgren
    Avatar
    Community Member
    288 Posts

    Re: template delay on load in Firefox. Link to this post

    Hi!

    I'm using version 6 of FireFox as well and I'm not experiencing the issue, even when I leave Firebug open which usually slows things down. Anyway, Silverstripe is not working some kind of magic on the frontend so it's just regular HTML and CSS so the actual rendering should be pretty much the same as if you'd coded it by hand.

    452 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.