Jump to:

1347 Posts in 439 Topics by 514 members

Themes

SilverStripe Forums » Themes » Footer will not update, Strange!

Discuss SilverStripe Themes.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 2546 Views
  • jmdweb
    Avatar
    Community Member
    14 Posts

    Footer will not update, Strange! Link to this post

    Hey,

    I've edited my template Footer.ss
    I get no update of the footer, still the same old footer, so I removed it totally, ran the flush, then CTRL + F5 number of times, Wiped my history, cache, rebooted both computer and router

    Still I see the old footer, I use plenty of new page classes but that shouldn't matter should it? as the main page.ss is including the Footer.ss. The template Im using is blackcandy.

    Can anyone help?

  • jmdweb
    Avatar
    Community Member
    14 Posts

    Re: Footer will not update, Strange! Link to this post

    It was not a SS problem,
    it was my stupid server TMP folder and cache, got on to the server company and they sorted the issue.

  • Nivanka
    Avatar
    Community Member
    395 Posts

    Re: Footer will not update, Strange! Link to this post

    Sometimes SilverStripe wont update the new changes you do to the Includes unless you flush the site.

  • jmdweb
    Avatar
    Community Member
    14 Posts

    Re: Footer will not update, Strange! Link to this post

    If you read the post properly you would see that I did that on a numerous occasions

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5464 Posts

    Re: Footer will not update, Strange! Link to this post

    Yea includes are cached quite harshly. For one of the sites I worked on (http://www.metroseeq.com/) all the google map overlays are nested includes inside nested includes and we had to run rm -rf /tmp/silverstripe-cache.* every time we made a change as even flushing couldn't solve the issues. I think this should be fixed now with 2.3

  • Nachos
    Avatar
    Community Member
    17 Posts

    Re: Footer will not update, Strange! Link to this post

    Sorry to rescue this old thread but I'm having exactly the same problem. I succesfully changed the footer text from the template a couple of day ago but now it won't update any changes I make. I'm having the problem with webmatrix working locally, too (windows 7). Any help would be appreciated! Thanks!

    Edit: Sorted it out by creating a new silverstripe site with matrix, importing one by one the elements of the theme (.ss and .css), and then putting it back to the site with a new name.

    2546 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.