Jump to:

1131 Posts in 1965 Topics by 402 members

Upgrading SilverStripe

SilverStripe Forums » Upgrading SilverStripe » Log in widget not working in 2.3

Ask questions about upgrading SilverStripe to the latest version.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1203 Views
  • joelg
    Avatar
    Community Member
    129 Posts

    Log in widget not working in 2.3 Link to this post

    Hi

    I've just upgraded to silverstripe 2.3, but the login widget doesn't work. The normal login ("/mysite/admin/") however does work, but not the widget. When the user logs in you get redirected to a page that can't be found. This is the ss code:

    <div class="CustomLogin">
       <% if CurrentMember %>   
          <p class="loggedinas">Du er logget ind som:<br/><strong> <% if CurrentMember.Nickname %>$CurrentMember.Nickname<% else %>Anonymous<% end_if %></strong></p>
          <p><a href="Security/logout">Log ud</a></p>
       <% else %>
          <form action="emmaus/Security/?executeForm=LoginForm" method="post" enctype="application/x-www-form-urlencoded">
          <p id="MemberLoginForm_MemberLogin_error" class="message " style="display:none"></p>
          <fieldset>
                <input class="hidden" type="hidden" name="AuthenticationMethod" value="MemberAuthenticator" />
             
                <div id="Email" class="field text ">
                   <label class="left" for="MemberLoginForm_MemberLogin_Email">Email: </label><br/><input class="text" type="text" id="MemberLoginForm_MemberLogin_Email" name="Email" value="" />
                </div>
                <div id="Password" class="field encrypt">
                   <label class="left" for="MemberLoginForm_MemberLogin_Password">Password: </label><br/><input class="text" type="password" id="MemberLoginForm_MemberLogin_Password" name="Password" value="" />
                </div>
                <p id="Remember" class="field checkbox">
                   <input class="checkbox" type="checkbox" value="1" id="MemberLoginForm_MemberLogin_Remember" name="Remember" />
                   <label class="right" for="MemberLoginForm_MemberLogin_Remember">Husk mig?</label>
                </p>
                <input class="hidden" type="hidden" id="LoginWidget_BackURL" name="BackURL" value="$Link" />
                <div class="clear"><!-- --></div>
          </fieldset>
          <div class="Actions">
                <input class="action " id="MemberLoginForm_MemberLogin_action_dologin" type="submit" name="action_dologin" value="Log ind" />
                <input class="action " id="MemberLoginForm_MemberLogin_action_forgotPassword" type="submit" name="action_forgotPassword" value="Glemt password?" />
          </div>
       </form>
       <% end_if %>
    </div>

    Really hope someone can help!

  • abes
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: Log in widget not working in 2.3 Link to this post

    Just remove emmaus from the action attribute.

    This helped me to get it working again.

    1203 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.