Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Userforms – 500 error


Go to End


3 Posts   1221 Views

Avatar
joelg

Community Member, 134 Posts

28 November 2009 at 4:42am

Hi there

I'm having some troubles with the userforms module.

I have to languages, english and danish, which made some trouble because of the known languagebug, but I fixed it in phpMyAdmin.

However, I get and Internal Server Error 500 when I submit the userform in danish, it works fine in english.

Please test it for your self here in danish: http://www.galleripulsart.dk/tilmeld-invitationsliste/

And here in english: http://www.galleripulsart.dk/sign-up-for-invitations/

Hope someone can help me, I believe it's just an database-thing I've forgot or messed up, but I'm not sure...

Thanks

Joel

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

28 November 2009 at 9:23pm

Can you turn on devmode and view the actual error behind the 500 error - or if devmode doesn't display it check your server logs.

Avatar
joelg

Community Member, 134 Posts

30 November 2009 at 9:22am

Hi Willr

Dev mode didn't give me anything, but the error logs did:

[Sun Nov 29 21:21:20 2009] [error] [client 89.239.230.80] malformed header from script. Bad header=/var/www/web29/dead.letter... : main.php, referer: http://www.galleripulsart.dk/tilmeld-invitationsliste/

Does this make any sense to you?