Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

userforms: error when adding field AND using translation


Go to End


2 Posts   1710 Views

Avatar
danzzz

Community Member, 175 Posts

10 January 2010 at 7:08am

Edited: 10/01/2010 7:53am

hi,

currently I'm building a site in 2 languages. I'm using the userforms module. in my main language this module is working fine.
but when I want to create the page with the form in the second language I cant add fields.

error message in firebug with dev mode:

I can't handle sub-URLs of a CMSMain object.

I'm using Translateable support, just clicking on the "Translations" Tab to edit the form in the other language.

EDIT: also if I create a new userform in the sitetree in the second language this error happens.

What could be the problem here?

And another question in case of forms:

If I use more forms on my page, how can I use different templates for them? Currently I'm using the template UserDefinedForm.ss. But If I create another form also this template is used ... how can I use another?

Thank you!

Daniel

Avatar
danzzz

Community Member, 175 Posts

10 January 2010 at 7:59am