Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

cu3er problem


Go to End


4 Posts   1534 Views

Avatar
qlex

Community Member, 68 Posts

23 November 2010 at 5:22am

Hi,
i have installed cu3er module, have properly added new Cu3er.php (mysite/code) and Cu3er.ss files (themes/{mytheme}), have dev/build successfully.

in CMS, i have prepared 3 slides and when trying to view published page, the only thing i see is:
Get Adobe Flash Player

could any1 help me out here - what could i be doing wrong ?

Qlex

ps Flash Player is installed, as i can see the cu3er from original cu3er website

Avatar
mattclegg

Community Member, 56 Posts

25 November 2010 at 4:20am

It can only be a be a problem with javascript/flash..

Avatar
israel.bo

Community Member, 3 Posts

11 August 2011 at 1:36am

I have problems with this module is installed correctly
but when I create a website and public Cu3erPage get the
following error

Attached Files
Avatar
greenpea

Community Member, 19 Posts

30 August 2011 at 8:18pm

I get the same error using SilverStripe 2.4.5

This page contains the following errors:

error on line 2 at column 1: Extra content at the end of the document
Below is a rendering of the page up to the first error.