Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Help Help Help embargo-expiry-module error


Go to End


5 Posts   996 Views

Avatar
Funfair77

Community Member, 49 Posts

22 February 2012 at 5:40am

Hello I have SS 2.4,

There is a problem with the embargo-expiry-module http://www.silverstripe.org/embargo-expiry-module/ .
I put the folder on my server, run dev/build and flush. Tables where created.

I checked the admin, and there was an internal server error 500 ...getitem?ID=1&ajax=1
Page in the tree can't be loaded. popup massage with no info appears. Error loading.

I deleted the folder, run dev/build page in the BE tree can be loaded again. :o)

Ok, I installed an other module with the same functanality, CMS Workflow. This module also doesn't work.

I deleted the folder, run dev/build page and try again embargo-expiry-module, upload folder etc.

Nothing happens, server error 500 and blank screen :o(

Ok, what's the trick :o)

I hope someone can give me the solution to give an expire date with an page.

Marnix

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1899 Posts

22 February 2012 at 6:25am

Hi,

Did you see this?

"Note: The workflow module supercedes this module."

I think that will help instead of this... if you hang out on IRC you'd probably find simon_w and ask him, but I'd guess he would say use the newer module.

Avatar
Funfair77

Community Member, 49 Posts

22 February 2012 at 7:57am

Hello Swaiba,

Thank you for your fast reply!

Yes, I saw that 'supercedes' note.

I installed the latest release: embargoexpiry-v0.2.2.tar.gz (Compatible with: SilverStripe 2.3, 2.4)
When this module gives an error, I deceided to install the 'CMS Workflow' module. Also error, see my first post.

Marnix

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1899 Posts

22 February 2012 at 8:03am

Ha! my bad... in that case I'd stick to...

if you hang out on IRC you'd probably find simon_w and ask him

he knows quite a bit about silverstripe ;-)

Avatar
Funfair77

Community Member, 49 Posts

22 February 2012 at 8:47am

Edited: 22/02/2012 8:49am

Problem solved! Thanks for the IRC tip Swaiba.

You just need the legacy date time fields
So, first install http://www.silverstripe.org/legacydatetimefields-module/ and then http://www.silverstripe.org/embargo-expiry-module/ . Done!

Marnix