Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Weird problem trying to install module (Disqus)


Go to End


2 Posts   1275 Views

Avatar
Pix

Community Member, 158 Posts

1 March 2012 at 8:45am

Edited: 01/03/2012 8:46am

So I'm running SS 2.4.5 and I want to use the discuss module:

http://www.silverstripe.org/disqus-module/

I follow the installation instructions exactly as seen here:
https://github.com/silverstripesk/silverstripe-disqus/wiki/README

And the problem is it blows up my whole site immediately. Simply having the 'disqus' directory in my SS installation gives me white screen with something about not being able to access the cms. I don't even get to run dev/build, I get the white screen there too. If I delete the directory the site is back up and running.

It's making me crazy, I've installed tons of modules and never seen this what could be going on?

Thanks for any help!

Avatar
pali

Community Member, 33 Posts

16 May 2012 at 7:05am

Hi Pix, error reporting is on? Are you in DEV mode? Did you solve it, if yes, how, what was the problem?

Best regards

Pali