Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Flickr module running problems


Go to End


2 Posts   923 Views

Avatar
MarkBr

Community Member, 4 Posts

4 December 2012 at 11:41pm

Hi

I've installed the flickr module (http://www.silverstripe.org/flickr-module/). I've added my API key into the _config.php file and run a dev/build. All seems fine; I can create a 'Flickr gallery' page in the CMS and populate the fields in the 'Photos' tab. However when I navigate to this new gallery page I get a:
"Server error
Sorry, there was a problem with handling your request.
Generated with the default ContentController.ss template"

Initially I got a "Call to undefined function curl_init()" error so I turned on the php_curl extension which got rid of this error but now I just get the generic server error shown above.

In my phpinfo file I can see cURL enabled 7.22.0.

Any pointers would be greatly appreciated.

Thanks, Mark

Avatar
shoves

Community Member, 5 Posts

6 March 2013 at 3:04pm

I have installed the same module but when i view the live page i get a server error message. Some assistance please?!?!?!