Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We've moved the forum!

Please use forum.silverstripe.org for any new questions (announcement).
The forum archive will stick around, but will be read only.

You can also use our Slack channel or StackOverflow to ask for help.
Check out our community overview for more options to contribute.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Image Gallery + uploadify (site root loaded into dialog)


Go to End


1509 Views

Avatar
DsX

Community Member, 178 Posts

22 August 2013 at 6:11am

Edited: 22/08/2013 6:16am

I have a 'working' image gallery (been live for some time. SS2.4) that uses DOM, Image gallery, and uploadify
I have run into a problem where I can setup everything for a gallery, (past galleries still work), but my new albums once setup will not allow me to add photos.
So under the photos tab, I select that album I want to add images to, I click add images to *, and my 2 options are to either choose from existing, or upload new.
If I...
- upload new.. I can select the upload folder, then click to choose file, select a file, and open, then click continue.. the dialog refreshes.. If I now check the folder nothing has been uploaded. (I have tried any variation to this process I can think of)
- Choose existing.. If I click this tab the Root of my site (eg www.mysite.com) is loaded into the dialog.

NOTE: if in Upload new, I click the 'change' button, my site root is loaded as text into the full dialog.

NOTE2: the same (look the same) dialogs in the files&images section work fine, and I can upload files without any issue.

My mind is blown.. it used to work.. whats going on?