Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

User Defined Forms 0.1.0


Go to End


12 Posts   3489 Views

Avatar
Andante

Community Member, 231 Posts

24 February 2009 at 6:34pm

We have a new release of the User Defined Forms module available: 0.1.0

This release is compatible with SilverStripe 2.3.0.

Download here: http://silverstripe.org/assets/modules/stable/userforms-v0.1.0.tar.gz
Post bug reports here: http://open.silverstripe.org

Thanks,
Andrew O'Neil

Avatar
Fuzz10

Community Member, 791 Posts

4 March 2009 at 4:44am

Edited: 04/03/2009 4:44am

Hmmm....can't seem to get it working in Silverstripe 2.3... See screenshot.

Do you have any pointers ? ;-)

Avatar
Fuzz10

Community Member, 791 Posts

5 March 2009 at 2:37am

Edited: 05/03/2009 2:37am

Did anyone succeed in getting the user-forms module to work in 2.3 at all ? ;-)

Avatar
SilverRay

Community Member, 167 Posts

5 March 2009 at 3:09am

Hmm, yes, I did. Just a standard install of 2.3.0, put "userforms" in the root, rebuild... works.

Avatar
Fuzz10

Community Member, 791 Posts

5 March 2009 at 3:27am

Thanks !

Could you check in your source if the backend is including both jQuery and Prototype ? My gut feeling is telling me something isn't right with this particular site ....

Avatar
SilverRay

Community Member, 167 Posts

5 March 2009 at 3:40am

Uhm, if you mean which .js files are loaded when I log into the cms and click on a page of the user defined form type, than only prototype is loaded...

Avatar
Fuzz10

Community Member, 791 Posts

5 March 2009 at 3:42am

Hmmm. that is what I expected.. I think I have a module installed which is conflicting stuff.... My installation loads almost every javascript there is (both jquery and prototype for example)...

Thanks for your help !

Avatar
Fuzz10

Community Member, 791 Posts

5 March 2009 at 4:15am

Arghhhh... I need glasses...

That was really stupid .... Wrong name of module directory .. "useforms" instead of "userforms" ...

Thanks again for your quick help though....

Go to Top