Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

UserForms 0.2


Go to End


185 Posts   36705 Views

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

15 May 2009 at 1:03pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

We have a new release of the userforms module available: 0.2

We'd appreciate everyone's help testing it, so that we can make a stable release as soon as possible.

Download here: http://www.silverstripe.com/assets/rc/userforms-v0.2.tar.gz
Post bug reports here: http://open.silverstripe.com

Note 1) - To get this to run you need to be using 2.3.2 beta at least for this to work. 2.3.1 or lower will not with this release.

Note 2) - If you have current userforms on your site this will break them. You might like to take a full backup and then recreate the forms once you have installed this module

Thanks,

Avatar
Marco_D

Community Member, 20 Posts

15 May 2009 at 6:24pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

The download link is dead... ;)

Avatar
rodneyt

Community Member, 8 Posts

16 May 2009 at 1:59pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

As noted by other poster - that link is dead.

Will we get this by checking out trunk from the SVN?

What is the mechanism to chec/verify version numbers of modules after download/installation?

Thanks

~ Rodney

Avatar
rodneyt

Community Member, 8 Posts

16 May 2009 at 2:08pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Further to last email...

svn co http://svn.silverstripe.com/open/modules/userforms/trunk
...
Checked out revision 76992.

ChangeLog reports
0.1.0
- Initial release

If there is a new version available, why is it not in the SVN?

~ Rodney

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5523 Posts

16 May 2009 at 6:59pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

- It is in SVN - http://open.silverstripe.com/browser/modules/userforms/tags/rc/0.2

- The ChangeLog just hasn't been updated for 0.2 - I will do this once 0.2 is released as stable / next week.

- Download Link is strange - works for me. I have reuploaded it into the CMS - http://www.silverstripe.com/assets/rc/userforms-v0.2.tar

Can you let me know if that url works for you.

Avatar
Cem

Community Member, 31 Posts

16 May 2009 at 9:19pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Hi Will,
The last URL works but downloads an empty tar file so I had to go and checkout from svn.
As for feedback:The Field Configuration options do work again(Yay!) under 2.3.2 beta.
Thread:http://www.silverstripe.org/all-other-modules/reply/260172
You guys do an amazing job !Thumbs up!
Cheers
Cem

Avatar
rodneyt

Community Member, 8 Posts

17 May 2009 at 10:35am

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Thanks Will,

That SVN url is wrong, the correct one is: http://svn.silverstripe.com/open/modules/userforms/tags/rc/0.2
Checks out revision 77002

~ Rodney

Avatar
rodneyt

Community Member, 8 Posts

17 May 2009 at 10:43am

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Installed userforms 0.2. When I view the forms page it doesn't look like the UI I have seen for userforms elsewhere (e.g. documentation, silverstripe demo site). Please see attached image. If I select a form element from one of the drop-downs and click "Add" instead of adding anything the page shows a "Saving" message, then "Saved (pagename)". The form element does not appear. This was the same behavior I was seeing with userforms 0.1

Any idea what's going on here?

Thanks in advance...

~ Rodney

Attached Files
Go to Top