Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Newsletter module subscription weirdness


Go to End


4 Posts   1573 Views

Avatar
SilverRay

Community Member, 167 Posts

26 June 2009 at 8:39pm

OK, the newsletter's (trunk) subscription system is acting weird (ss 2.3.2):

- Subscribing by using the suscription form works.
- Unsubscribing by using the unsubscribe link works too.

But: re-subscribing (by form) using the previously unsubscribed email address "seem" to work, but it doesn't for real. When I resend the newsletter, this re-subscribed address does not receive anything, although the cms says that an email was sent successfully. Also, if I add the address by hand to the group, it doesn't use that address to send. It appears the UnsubscribeRecord table does not get updated if a previously unsubscribed email address subscribes again. Is this a known issue? Any workarounds perhaps? Thanks!

Avatar
SilverRay

Community Member, 167 Posts

27 June 2009 at 5:02am

OK, so it seems that SubscribeForm.php does not check for the existence of a record in the UnsubscribeRecord table... is this intended behavior?

Avatar
one2gamble

Community Member, 30 Posts

30 September 2009 at 9:05am

Did you ever figure this out? Im having the same issue

Avatar
Dave L

Community Member, 60 Posts

5 October 2009 at 10:54pm

Also came across this in testing. Created a ticket.

http://open.silverstripe.com/ticket/4597