Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

FAQ module


Go to End


13 Posts   5798 Views

Avatar
rgo

Community Member, 13 Posts

19 October 2009 at 5:29am

Edited: 19/02/2010 11:49am

Faqs module version 0.5.0 use the muliselectfield module version 0.1. Version 0.2 changed the API and GUI. A new version of Faqs module will be available soon (I hope) :-)

Avatar
Joshuarr

Community Member, 37 Posts

10 February 2010 at 8:59am

Edited: 10/02/2010 8:59am

I've sort of got the module working using the above fix (thanks OnebyOne), but any links I create on a faq page in the cms get stripped out on the front end - any thoughts as to why?

Avatar
rgo

Community Member, 13 Posts

10 February 2010 at 10:18am

If you install the faqs module with multiselect field module v.0.1 you should have all the pages working, including the related faqs functionalities . The FaqsHolder Summary removes html tags but the Page show html correctly. Could you give more details about the issue?

Avatar
Rishi

Community Member, 97 Posts

12 February 2010 at 7:30pm

hello guys
thanks for your help,i have changed the code given by OnebyOne and it works like a charm,thank you guys,

Avatar
rgo

Community Member, 13 Posts

19 February 2010 at 11:50am

Faqs module version 0.6.0 Released! Removed the multiselectfield dependency.

Go to Top